Select Page

Estos  programes van destinats a la contractació de persones aturades més grans de 30 anys i joves de fins a 29 anys per un període de 12 mesos

La regidora de Foment de l’Ocupació en funcions, Maria A. Laviós ha informat sobre la subvenció que l’Ajuntament d’Altea rebrà per a la contractació de persones aturades del nostre municipi inscrits com a demandants d’ocupació a LABORA. Un total de 213.127€ que aniran destinats a la contractació de persones aturades majors de 30 anys -programa Explus- i persones aturades de fins a 29 anys -programa Empuju- 2023 del LABORA.

Segons els detalls oferts per la regidora, concretament són 113.247,70€ els que destinaran a la contractació de persones aturades majors de 30 anys durant 12 mesos i 99.880,80€ els destinats a la contractació de persones aturades de fins a 29 anys durant 12 mesos .

D’acord amb les instruccions que Labora dicta per a la realització de la selecció de les persones participants, l’Ajuntament d’Altea, a través de l’Agència de Desenvolupament Local – Foment d’Ocupació, anunciarà properament els perfils professionals que es preveu contractar amb estos recursos, acompanyant la informació de les instruccions que hauran de seguir les persones interessades per complir els requisits i poder participar al procés de selecció.

D’altra banda, “hem presentat sol·licituds de subvencions d’AVALEM CAPACITATS, programa de subvencions d’iniciativa social, destinat específicament a la contractació de persones aturades amb discapacitat, amb què obtindrem recursos per poder contractar diverses persones amb discapacitat, per un període de 9 mesos, millorant la seua pràctica laboral i afavorint-ne la inserció laboral”; ha assenyalat l´edil d´àrea.

“Continuarem informant de la fase en què es troben les diferents convocatòries per possibilitar la participació de totes les persones que hi puguen estar interessades”; ha conclòs l’edil en funcions, Maria A. Laviós.

Pin It on Pinterest