Select Page

Aquest servei estarà disponible entre l’1 i el 30 de juny de 2022

Altea tornarà a comptar amb una oficina d’atenció presencial de la Renda que assessore i ajude els ciutadans a realitzar la seua declaració 2021. Aquest servei, que estarà disponible durant tot el mes de juny, es reprén després de dos anys d’absència per la pandèmia. L’Agència Tributària Valenciana ha signat un acord amb l’Ajuntament per a la posada en marxa d’aquesta iniciativa.

L’oficina, que se situarà, com en anys anteriors, a la Casa de l’Aigua, tindrà un horari de 9.00 a 14.30 hores i de 16.00 a 19.00 hores els dilluns, dimarts i dijous, i de 9.00 a 15.00 hores els dimecres i divendres.

“Volem agrair a l’Agència Tributària Valenciana que reprenga aquesta important acció perquè els ciutadans d’Altea que així ho desitgen puguen tindre assistència a l’hora d’elaborar la seua declaració de la Renda. Des de l’Ajuntament hem treballat i ens hem posat a la disposició de l’ATV per a cedir i adequar el local perquè es puga realitzar aquesta important labor d’atenció ciutadana. Una poc més endavant informarem de la forma de sol·licitud de cita prèvia”, ha comentat Xelo González, regidora d’Hisenda.

Pin It on Pinterest