Select Page

El servei estarà disponible entre l’1 i el 30 de juny de 2022.

Altea comptarà un any més amb una oficina d’atenció presencial de la Renda que assessore i ajude els ciutadans a fer la seua declaració 2022. Així ho informa l’edil d’Hisenda, Xelo González, que ha assenyalat que el servei estarà a disposició dels ciutadans de l’1 al 30 del proper mes de juny.

L’oficina, que s’ubicarà, com en anys anteriors, a la Casa de l’Aigua, tindrà un horari de 9.00 a 14.30 hores i de 16.00 a 19.00 hores els dilluns i dijous, i de 9.00 a 15.00 hores els dimecres i divendres.

La cita prèvia es podrà sol·licitar a www.agenciatributaria.es, a l’app de l’Agència Tributària o telefonant al 901223344 / 915530071 de 09:00 a 19:00h de dilluns a divendres. Les cites prèvies s’hauran de sol·licitar entre el 25 de maig i el 29 de juny.

Com indica la regidora, l’Agència Tributària Valenciana ha signat de nou l’acord amb l’Ajuntament per a la posada en marxa d’esta iniciativa.

“Volem agrair a l´Agència Tributària Valenciana esta acció perquè els ciutadans d´Altea que així ho desitgen puguen tenir assistència a l´hora d´elaborar la seua declaració de la Renda”; Indica González, que comenta que, “des de l’Ajuntament hem treballat i ens hem posat a disposició de l’ATV per cedir una vegada més el local perquè es puga fer esta  important tasca d’atenció ciutadana”.

Pin It on Pinterest