Select Page

Uns 80 alumnes del CEIP L’Olla d’Altea van realitzar divendres passat una jornada mediambiental i de reforestació en el Pinar de Calces. Aquesta activitat va comptar amb la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Altea dins del programa “Altea Zero Emissions”.

Durant la jornada es va realitzar una important labor de reforestació amb la plantació d’uns 200 exemplars de roure valencià i coscolla, espècies autòctones, i es van instal·lar cases niu per a afavorir la implantació d’ocells forestals. A més, es van realitzar activitats formatives i divulgatives.

L’alumnat més major es va desplaçar fins a la zona seguint la Ruta Font del garroferet pel camí de les revoltes que va ser remodelada fa un parell d’anys amb una subvenció de Turisme.

La regidoria de Medi Ambient va dur a terme a la fi del passat any actuacions en el Pinar de Calces per a la millora de la massa forestal d’aquest bosc mediterrani. “El Pinar de Calces és un dels pulmons del nostre municipi, un lloc perfecte per a gaudir de la naturalesa i que l’alumnat aprenga sobre la nostra flora autòctona i puguen realitzar activitats de formació i respecte al medi ambient”, ha comentat José Orozco, regidor de Medi Ambient.

Pin It on Pinterest