Select Page

La regidoria de Medi Ambient ha dut a terme, durant els mesos de novembre i desembre, noves actuacions al Pinar de Calces per a la millora de la massa forestal d’un dels principals pulmons verds del municipi; així ho ha informat l’edil d’àrea, José Orozco.

Com ha explicat el regidor, “s’han realitzat diverses feines per millorar la condició del bosc mediterrani d’esta zona de la Serra Bèrnia i la qualitat paisatgística de l’entorn mitjançant tractaments silvícoles, repoblacions forestals i recuperació de bancals abandonats; així com s’han creat xicotetes basses per a la fauna”.

“A més es plantarà vegetació autòctona, com ara carrasques i garrofers, entre altres espècies i s’instal·laran en breu caixes niu per afavorir la nidificació d’aus forestals; grans aliades contra tota mena de plagues”. Ha afegit el responsable municipal de Medi Ambient.

Segons l’edil, “estos treballs, que han abastat una superfície total de 12,6 hectàrees i han suposat una inversió municipal de 44.300€, se sumen als tractaments executats en anys anteriors al Pinar de Calces, consolidant un dels plans més grans de millora ambiental i paisatgística a llarg termini duts a terme per l’Ajuntament d’Altea”.

Pin It on Pinterest