Select Page

Hui, Turisme Comunitat Valenciana ha presentat, a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, la guia “100 recomanacions per a la consecució dels ODS a les empreses  turístiques de la Comunitat Valenciana”. Al acte ha sigut convidat l’Ajuntament d’Altea i ha estat representat per l’edil de Turisme, Xelo González i les tècniques de Turisme i Comerç.

La cita ha comptat amb el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer. Durant el transcurs, diversos empresaris dels sectors d’allotjament, hostaleria, turisme actiu i agències de viatges han compartit la seua experiència.

La guia “100 recomanacions per a la consecució dels ODS a les empreses turístiques de la Comunitat Valenciana” és una eina intersectorial que permet apropar i facilitar a l’oferta turística bones pràctiques senzilles, la implantació de les quals contribueixen a la consecució dels ODS i a consolidar una activitat turística sostenible, hospitalària i inclusiva.

En paraules de l’edil de Turisme alteana, “els Objectius de Desenvolupament Sostenible marquen la qualitat de les destinacions turístiques, per això la importància d’estes a l’hora d’oferir homogeneïtat en els serveis que rebrà el turista. Esta guia, que Turisme Comunitat Valenciana ha editat, permetrà a les empreses del sector tenir una línia d’actuació a l’hora de complir amb els ODS”

A la cita han estat també convidades les empreses turístiques i destinacions participants al SICTED, Sistema Integral de Qualitat Turística a Destinacions.

Pin It on Pinterest