Select Page

Ahir a la nit, a les 00:00 en punt, donava inici a la Plaça de l’Ajuntament d’Altea l’enganxada de cartells que inaugura la campanya electoral de les properes eleccions locals i autonòmiques que se celebraran el diumenge 28 de maig.

Compromís, PP, PSOE, Unides Podem-IU, VOX i Aliança pel Comerç i l’Habitatge, estampaven, als panells disposats amb esta finalitat, les imatges i els eslògans dels seus candidats.

En el cas d’Altea, són sis les propostes entre les quals els ciutadans podran votar, les candidatures de les quals estan encapçalades per: Diego Zaragozí Llorens, Compromís; Rocío Gómez, PP; Deo Sánchez Alvado, PSOE; Luís Cebrián, Unides Podem-IU; Diego Manuel Coello Beltrán, VOX i Pedro Manuel Cores, Aliança pel Comerç i l’Habitatge.

Altea tindrà a disposició de les 13.986 persones que componen el cens, 25 meses electorals distribuïdes en 10 col·legis electorals. D’estos gairebé 14.000 electors, 12.676 són nacionals i 1.310 estrangers.

Com és habitual, la ciutadania podrà exercir el seu dret de vot des de les 09:00h fins a les 20:00h, hora en què es tancaran els col·legis electorals per procedir al recompte de vots.

Pin It on Pinterest