Select Page

La Regidoria de Turisme ha instal·lat quatre bancs solars amb capacitat d’il·luminació i connexió USB en diferents espais públics de la ciutat, gràcies a la dotació que ha rebut procedent del Fons de Cooperació de Municipis Turístics. L’edil de l’àrea, Xelo González, ha destacat la importància de renovar i actualitzar el mobiliari urbà, adaptat a les noves tecnologies i que permeten un millor servei al ciutadà. Hui s’ha començat la instal·lació dels bancs solars en el Centre Cultural d’Altea la Vella i els altres tres s’aniran instal·lant en les pròximes setmanes en la Plaça Europa, Palau d’Altea i Auditori Sant Pere.

A més, es col·locaran  tres pantalles tàctils amb la finalitat de dotar de noves eines d’informació útil a la ciutadania. Aquests dispositius estan situats en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà d’Altea La Vella, a la Casa de la Cultura i a la Casa Toni el Fuster. “D’aquesta manera es podrà accedir a la informació municipal més rellevant, d’accés directe i de manera autònoma a través d’un menú molt intuïtiu. La pantalla situada a Altea La Vella, oferirà informació 24 hores perquè es podrà utilitzar des de l’exterior de les instal·lacions municipals”, ha explicat González. A més, “amb aquestes noves instal·lacions fem un pas més al nostre objectiu que Altea siga un municipi més intel·ligent i més sostenible, reforçant-nos com a Destinació Turística Intel·ligent”, va matisar la regidora de Turisme.

El Fons de Cooperació Municipal per als municipis turístics de la Comunitat Valenciana ha aportat 66.613 euros a Altea en aquesta anualitat, millorant la dotació del passat exercici en més de 1.500 euros.

 

Pin It on Pinterest