Select Page

Ahir al matí concloïen les obres d’ampliació del Parking Les Revoltetes, ubicat en ple centre urbà d’Altea la Vella. Així ho ha indicat l’edil d´Infraestructures, Diego Zaragozí.

Com ha recordat el regidor, “l´aparcament, que està contigu a la principal zona de comerços i restauració d´Altea la Vella, s´havia quedat xicotet i era una demanda social l´ampliació del mateix o la dotació d´altres espais per aparcar”. “Des de l’Ajuntament es va veure la possibilitat d’ampliar-lo i després de les converses amb la propietària del terreny s’ha arribat a un acord d’arrendament; igual que passa amb les altres parcel·les que ja componien el pàrquing existent”. Ha afegit Zaragozí.

Segons els detalls aportats pel responsable municipal d’Infraestructures, este nou espai habilitat té una superfície d’uns 1.000 metres quadrats i l’accés es duu a terme pel pàrquing ja existent, al qual es pot entrar o eixir pel carrer Cura Llinares o a través de la Plaça de Caixaltea.

“Este nou espai dʻaparcament entra hui mateix en funcionament i esperem resolga en la mesura del possible, el problema dʻaparcament a la zona centre dʻAltea la Vella”; ha conclòs Diego Zaragozí, que no ha desestimat la possibilitat de seguir ampliant la zona.

Pin It on Pinterest