Select Page

Esta setmana s’ha reunit el Consell de Dones local que presideix la regidora d’Igualtat, Vicenta Pérez. Entre els punts tractats, les membres van aportar propostes per a l’organització de les activitats pel 25 de novembre, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona.

L’encontre també va servir per a rendir comptes de les últimes activitats de l’àrea d’Igualtat del consistori com l’habilitació de la “sala amable” a la caserna de la Guàrdia Civil d’Altea o la recent firma d’un conveni de col·laboració amb l’associació comarcal “Mujeres con voz”.

Entre les propostes aportades per a la programació del 25-N, l’edil ha anunciat la futura convocatòria de la tercera edició del concurs de relats breus sobre micromasclismes, que es coordina des dels departaments de llengua i literatura dels dos instituts públics alteans. A més a més, també està prevista la retransmissió d’un programa especial de Ràdio Altea des de la Plaça de l’Ajuntament.

Una altra idea encara no confirmada és la representació d’una obra de teatre sobre esta temàtica que provoque un posterior col·loqui entre actors, actrius i assistents.

Pin It on Pinterest