Select Page

El 6 de març es realitzarà la ruta guiada ‘Dones d’Altea’

El Consell Local de Dones i Igualtat es va reunir ahir dijous per a consensuar les activitats a desenvolupar en la celebració del 8M, Dia internacional de la Dona. La regidora d’Igualtat, Vicenta Pérez va presidir la reunió en la qual van ser presents l’associació E-Dones, representants polítiques de Compromís, Partit Popular i Ciutadans, les coordinadores d’igualtat dels instituts Altaia i Bellaguarda, una representant del Centre Dona i les representants sindicals de CCOO i UGT.

Des de l’àrea d’Igualtat es va proposar per a la celebració del Dia Internacional de la Dona una agenda d’activitats que ajuden la ciutadania a trencar amb els estereotips de gènere, causants de la discriminació que pateixen les dones, així com a formar en igualtat a la joventut i que al mateix temps contribuïsquen a sensibilitzar a la població en la necessitat d’avançar cap a una societat lliure de desigualtats i per tant més justa.

Entre les actuacions que es van aprovar per les representants del Consell Local de Dones està la ruta guiada ‘Dones d’Altea’ que enguany inaugurarà la setmana d’activitats commemorativa del 8M, i que tindrà lloc el diumenge 6 de març, així com la realització de tallers en els instituts per a conscienciar sobre la importància de les relacions sexual-afectives sanes i facilitar a la joventut del municipi recursos que els permeten desmuntar els mites de l’amor romàntic i previndre la violència de gènere.

També es va aprovar la realització de tallers dirigits a fomentar la corresponsabilitat en el repartiment de les faenes de casa entre dones i homes, així com una classe de cuina magistral impartida per una xef de reconegut prestigi, la realització d’un teatre musical al carrer i xarrades i exposicions que visibilitzen el paper que han desenvolupat les dones en la història, tant d’Altea com del món.

Pin It on Pinterest