Select Page

El matí del passat dissabte 16 d’octubre, la Plaça Mestre de la Música va acollir la celebració del primer festival “Crea y emprende en naranja”, una activitat emmarcada en el projecte Altea Emprende en el que col•laboren l’Ajuntament d’Altea i el Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández.

La jornada va començar a les 11 hores amb l’obertura de portes i posterior inauguració oficial, que va comptar amb les intervencions de la regidora de Cultura en nom de l’Ajuntament, Aurora Serrat; i el director de l’àrea d’emprenedoria del PCUMH, Javier Sancho. L’edil va manifestar per la seua part que “el festival està organitzat amb la idea de servir d’aparador perquè creadors i artistes donen a conéixer els seus projectes innovadors i les seues creacions”. Durant la resta del matí el públic va poder gaudir de música, teatre i exhibicions en directe.

La regidora de Foment de l’Ocupació, Maria A. Laviós, àrea municipal també implicada en Altea Emprende; ha destacat “la sinergia entre les dues administracions organitzadores, així com la col•laboració del grau en Belles Arts de la facultat en Altea”, els alumnes del qual han exposat les seues obres a la Biblioteca Municipal i es podran visitar durant tota la present setmana.

Laviós també ha manifestat en nom de l’organització estar “molt contents amb el resultat d’este primer festival que, de segur, ha servit per a exposar el talent d’emprenedors i emprenedores alteanes i de la comarca”. A més a més, ambdues regidores han transmés les felicitacions del públic i participant per l’elecció de l’espai, que valoren com “un espai idoni per a preparar següents edicions”.

Pin It on Pinterest