Select Page

La inauguració de la Fira va comptar amb l’actuació de les alumnes de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica i l’equip de competició.

En paraules de l’edil de Participació Ciutadana, Joaquim Devesa, milers de persones van passar durant el matí del dissabte per la II Fira d’Associacions d’Altea, ubicada a la Plaça de l’Ajuntament, per conèixer la tasca que exerceixen les vint-i-sis entitats locals presents i també per gaudir amb la varietat d’activitats programades; com ara l’actuació de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica.

A les 10 del matí les autoritats municipals, encapçalades per l’alcalde, Diego Zaragozí, participaven a la inauguració de la Fira d’Associacions amb un recorregut per les casetes de totes les entitats participants, en què cadascuna mostrava la tasca que exerceix diàriament a la societat. AECC, Xarxa Salut, Anemona, Càritas, AERBECO, Integra, C. Exprés, ASMIBE, ADAEC, Creu Roja, De Amicítia, SFA, Ames de Casa, ASAFAN, B. TRAD, Gatos Felices, APA. La M. Molly, Som Gos, Club Ciclista PJ Caracol, Club Nàutic, Club Hípica Altea, ALCEA, AHEA, AFEM i APAEX a través dels seus integrants informaven de la seua activitat per donar-se a conèixer entre la població a més i ampliar el seu voluntariat en algun dels casos o recaptar fons en altres.

Com va recordar el mateix regidor de Participació Ciutadana a la seua intervenció inaugural, “la iniciativa naix amb la pretensió de mostrar al poble d’Altea el treball social, econòmic i esportiu, entre d’altres, que les associacions duen a terme i ara en esta segona edició la Fira d’Associacions també pretén fomentar l’associacionisme i ser una mostra de la nostra salut democràtica i social que passa per tenir un associacionisme fort que garantisca que tots els sectors de la societat estiguen representats i tinguen el suport necessari per desenvolupar tota esta classe d’activitats” .

A més, el regidor de Participació Ciutadana donava les gràcies a les 26 associacions participants i a la resta que sense participar activament també s’han mostrat molt interessades en la promoció d’esta fira i en la organització; així com tot el personal que ha fet possible la seua celebració.

Com a portaveu dels participants, Ximo Such, representant del Club Nàutic d’Altea, donava les gràcies a l’Ajuntament i la regidoria de Participació Ciutadana per l’oportunitat que esta fira ha brindat a les associacions i entitats locals de donar-se a conèixer i promocionar-se.

Pel que fa a les activitats programades i que van despertar l’interès de la població, des de primera hora, cal destacar l’exhibició del Club de Gimnàstica Rítmica; el Teatre a càrrec de ASMIBE; balls tradicionals amb Bellaguarda Tradicions; xarrada sobre què és una malaltia rara i cançó per AERBECO. Tot això a l’escenari que es trobava ubicat al centre de la plaça.

A més, durant tota la fira es realitzarien una sèrie d’activitats a les diferents carpes com pintacares, actuacions musicals, demostració de primers auxilis, mostra de boixets i ball, tallers, xerrades i informació sobre salut, Talls de nusos i exhibició nàutica, col·loquis, photocall i taller de castanyoles.

Com a responsable de l’organització d’esta II Fira d’Associacions d’Altea, Joaquim Devesa ha mostrat la seua satisfacció per la gran acollida que va tenir esta segona edició i ha avançat que ja se n’està fent balanç per millorar en la propera cita. “Convide a la resta d’associacions que no van tenir lloc a la fira que se sumen a la iniciativa per enriquir este projecte que al capdavall és un aparador per a la seua activitat i enriqueix profundament el teixit associatiu i la democràcia del nostre poble”: Conclou Joaquim Devesa, responsable municipal de Participació Ciutadana.

Pin It on Pinterest