Select Page

El dijous 14 d’octubre, EuroAltea i l’IES Bellaguarda van celebrar el ErasmusDays. Durant la jornada, des de l’Oficina de Projectes Europeus van presentar als i les joves les noves mobilitats per a l’any vinent, animant als i les estudiants a participar.

“Aquestes mobilitats, són una oportunitat perfecta perquè els joves puguen aprendre en altres països d’Europa, coneguen noves cultures i milloren el seu anglés. En EuroAltea, continuem treballant en les mobilitats com una gran oportunitat per a ells”, comenta la regidora de Projectes Europeus, Maria A. Laviós.

La celebració també va incloure el lliurament de diplomes als alumnes que van participar en el projecte Escoles Ambaixadores del Parlament Europeu (EPAS) de la mà de les regidores de Projectes Europeus, Maria A. Laviós; i la regidora d’Educació, Vicenta Pérez. El centre educatiu ha treballat durant un any en este projecte, l’objectiu de les quals és estimular el coneixement d’Europa entre els joves i la democràcia participativa europea. L’Institut, ha sigut exemple de bones pràctiques amb el seu projecte, on van representar un debat parlamentari.

Finalment, l’acte es va tancar amb la inauguració del Infopoint, presentat pels estudiants del Cicle Formatiu en Agrojardinería i Composicions Florals, encarregats de la seua construcció amb materials reciclats. En aquest punt d’informació, els i les alumnes podran informar-se sobre algunes notícies, connectant així Altea i l’IES Bellaguarda amb l’actualitat europea.

Pin It on Pinterest