Select Page

Els funcionaris de l’Ajuntament d’Altea han celebrat hui, divendres, la festivitat de Santa Rita. Per a l’ocasió s’ha organitzat un esmorzar de germanor a l’Hotel Cap Negret d’Altea. La Corporació Municipal ha acompanyat als treballadors durant la jornada, en la qual, després del desdejuni, es ret homenatge als funcionaris que es jubilen i als quals compleixen vint-i-cinc anys de treball en el Consistori.

Tots ells han rebut de mans dels regidors un obsequi en agraïment al seu treball i dedicació a la gestió municipal. Rafael Ramón Mompó, regidor de Recursos Humans, s’ha dirigit als presents felicitant els funcionaris pel dia de la seua patrona, així com als homenatjats per haver complit 25 anys de treball en el Consistori i als jubilats en l’últim any.

Els funcionaris que enguany compleixen 25 anys de dedicació a l’Ajuntament d’Altea són: Pedro Jaime Mulet Juan i Juan Marti Ronda Camus. Quant al personal que s’ha jubilat entre juny de 2021 i maig de 2022, han sigut Leonor Mª Gomis Novella, Josefa Pascual García i Bartolomé Martínez Zaragozí.

Pin It on Pinterest