Select Page

La regidoria de Comerç ha detallat les accions que es portaran a terme al municipi amb motiu del Dia del Comerç Local el 25 d’octubre. Estes formen part de l’adhesió d’Altea a la campanya llançada per la conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball aprovat en el passat plenari.

L’edil de l’àrea, Miguel de la Hoz, ha anunciat el sorteig de cinc xecs valorats en 100 € a gastar als establiments alteans. “Per a participar, cal enviar una nota d’àudio al Whatsapp de Ràdio Altea (664354079) explicant per quin motiu t’agrada el comerç local”, explica. El termini s’obrirà el dilluns 18 fins al 25 d’octubre. Seguidament, s’assignarà un número per al sorteig que s’emetrà en directe per l’emissora municipal el dilluns 25.

Per altra banda, el responsable municipal de Comerç ha fet pública una campanya publicitària per a promocionar les compres locals amb el repartiment de 2.000 bosses de tela. L’obsequi es pot recollir a les dependències de la regidoria en la planta baixa de l’ajuntament. “Volem promoure l’ús habitual d’estes bosses que ajuden a fer una compra més sostenible i ecològica per a intentar eliminar les de plàstic d’un sol ús”, defén De la Hoz.

El regidor fa una crida a la participació, ja que, “amb esta campanya, volem fer valdre i reconéixer el comerç de proximitat que tant ha patit per la pandèmia i que tants serveis ha oferit”.

Pin It on Pinterest