Select Page

Les regidores d’Altea la Vella i Cultura, Maria A. Laviós i Aurora Serrat; han presentat l’oferta d’activitats que es portaran a terme al Centre Cultural. La programació dels pròxims mesos estarà composta per música, teatre i cine per a tots els públics.

El diumenge 10 d’octubre a les 19 hores, el grup de danses local “Bellaguarda Tradicions”, acompanyat de l’agrupació musical “Soca en Arrel”, oferiran un espectacle que, segons ha detallat Serrat, “no serà una actuació de balls populars com coneixem”. El grup teatralitzarà els moments previs a les festes com es celebraven antigament. La responsable municipal de cultura assegura que “donaran més espectacle sense perdre les habituals jotes, boleros i valsets”.

El cinema familiar també ocuparà un espai en l’agenda. El 31 d’octubre es projectarà una pel·lícula amb temàtica de Halloween. A més a més, la regidora d’Altea la Vella ha animat al públic a assistir disfressat, ja que “hi haurà instal·lat un “photocall” amb sorpreses per als participants”. El dia 2 de gener també hi haurà una altra projecció que coincideix amb les vacances escolars de Nadal. Els títols elegits s’anunciaran pròximament.

Durant el mes de novembre, emmarcat en la celebració de Santa Cecília, la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella ha organitzat dues actuacions els dies 18 i 19 a càrrec dels educands i grups de cambra amb membres de la banda. El dia 20 tindrà lloc el tradicional concert dedicat a la patrona amb la incorporació oficial dels nous músics.

També en novembre, el dia 28 Altea la Vella podrà gaudir de l’obra “Imperfectes Coneguts” de la companyia de teatre alteana Pla i Revés. Laviós ha destacat l’èxit de l’estrena, motiu pel qual s’ha volgut apropar al públic.

L’humorista valencià Eugeni Alemany visitarà la localitat amb el seu espectacle “En persona guanye” el dia 18 de desembre. El seu estil enginyós i divertit ha fet molt popular a este valencià, que ara trasllada el seu humor de les pantalles de TV i les xarxes socials als escenaris teatrals, amb un espectacle ple de diversió, improvisació i interacció amb el públic.

Per als dies 6, 7 i 8 de desembre s’han anunciat activitats per als més menuts amb jocs tradicionals, contacontes, treballs manuals, pinta-cares i globoflèxia.

Ambdues regidores han animat al públic en general a participar en les diferents activitats programades que serviran per a “reactivar el sector cultural fortament perjudicat durant la pandèmia”.

Pin It on Pinterest