Select Page

Com cada any, Altea acollirà el festival de música en valencià, Fesporrat, que tindrà lloc el pròxim dissabte, 2 d’octubre, a les 21 hores. En esta edició, les actuacions tornen a la seua localització habitual a l’escenari de l’aparcament Basseta-Centre en Camí de l’Algar. El cartell està format pels grups Manel i Júlia, que presentaran els seus últims treballs “L’amant malalta” i “Casa”, respectivament.

La banda barcelonina Manel aterra a Altea després d’assolir el número 1 a les llistes de vendes amb el seu anterior treball i gairebé mig milió de concerts entre Europa, Amèrica i Àsia. La seua música combina tradició i electrònica en un pas que amplia les fronteres del seu pop obert al hip-hop, l’R&B i els sintetitzadors.

Com a companyes d’escenari, Júlia torna als orígens en el seu tercer disc. “És un disc molt més elaborat respecte a anteriors, hem estat més damunt que mai del procés de producció”, diuen Estela i Lídia sobre un repertori de noves cançons que han aixecat a partir dels fonaments d’una residència artística de tres mesos a Alcoi, ciutat natal del projecte.

Les entrades estan disponibles per 16 € de manera anticipada al web https://movingtickets.com/detalle/Entradas-Manel-Julia-en-concierto-en-Altea-Alicante-Fesporrat-2021/ o en taquilla el mateix dia del festival per 20 €.

Pin It on Pinterest