Select Page

Altea acollirà un any més el seu festival de música en valencià, Fesporrat, que comptarà amb La Fúmiga com a cap de cartell. Serà el 29 de setembre a les 22.00 hores en l’Aparcament Basseta centre. Ho han presentat aquest matí els edils de Joventut i Cultura, Germán Manjón i Pepa Pérez.

Els grups confirmats per a aquesta nova edició del Fesporrat són com a cap de cartell La Fúmiga i Cactus i Colomet. Tancarà el festival el DJ Santi Mataix. L’obertura de portes serà a les 21.00 hores i els concerts començaran a les 22.00 hores.

“Enguany tornarem a fer el correbars pels carrers d’Altea que va tindre tant d’èxit l’any passat. Començarà a les 17.00 hores en la Plaça de la Creu i acabarà a les 21.00 hores, encara no està tancat l’itinerari, però estarem per la zona del festival, per a canviar i potenciar aqueixa zona. Serà amb la bandeta Bèrnia”.

“Voldria convidar, no sols als veïns i veïnes d’Altea, sinó als dels pobles dels voltants al fet que gaudisquen del Fesporrat, que és una manera simbòlica de rematar les nostres festes i de potenciar la música en valencià”, ha comentat la regidora de Cultura, Pepa Pérez.

Les entrades estan ja a la venda en www.movingtickets.com i tenen un preu de 10 euros. També es poden adquirir en el propi recinte del festival. Els menors de 16 anys hauran d’acudir acompanyats o amb autorització dels seus pares o tutors i els xiquets fins als 7 anys podran entrar de manera gratuïta. Actualment, s’han venut ja més de 600 entrades.

Pin It on Pinterest