Select Page

Fer d’Altea un municipi més sostenible i centrat en l’augment de la qualitat de vida dels seus residents. Eixe és l’objectiu de l’enquesta que ha preparat l’equip de treball organitzat entre les regidories de Turisme i Noves Tecnologies. La informació recopilada serà de gran utilitat en la redacció del projecte de certificació com a Destí Turístic Intel·ligent.

Este procés de participació, de caràcter anònim, “permetrà conéixer la satisfacció dels ciutadans amb els serveis que s’ofereixen al municipi”, comenta la regidora de Turisme, Xelo González, qui també explica que “servirà per a promoure accions que donen resposta a les necessitats reals dels alteans”. El qüestionari inclou preguntes relatives a serveis municipals, accessibilitat, mobilitat urbana, qualitat de vida, manteniment i conservació.

Quant a l’obtenció d’informació, el responsable municipal de Noves Tecnologies considera que “la ciutadania està assimilant que les decisions s’han de prendre amb dades, i no li molesta que les obtinguem per a poder facilitar i millorar la seua experiència”.

L’Ajuntament d’Altea agraeix per endavant la participació de la ciutadania en este projecte que contribuirà a millorar l’oferta turística, especialment la cultura, el medi ambient, l’oferta nàutica i de ciclisme, i incrementarà la qualitat de vida de residents i visitants, adaptant millor les necessitats dels turistes.

L’enquesta es pot omplir en el següent enllaç: https://forms.office.com/r/V21Zwzm1VX

Pin It on Pinterest