Select Page

El passat cap de setmana, els germans alteans Jaume i Laura Guardeño van participar amb la selecció valenciana al Campionat d’Espanya Escolars de ciclisme celebrat a Madrid.

La cadet Laura Guardeño va aconseguir la quarta posició en la prova contrarellotge individual, a només sis segons d’aconseguir el bronze i setze de l’or. En la prova per equips, l’alteana va acabar la 12, però finalment es va emportar la plata en la classificació general. En esta segona prova, de 47 km de recorregut amb una temperatura de 38 graus, la ciclista va intentar escapar-se en diverses ocasions sense èxit.

Per altra banda, Jaume Guardeño va competir en una carrera en línia de 125 km a 40 °C, en la que va poder estar escapat durant els 100 primers quilòmetres fins que el van neutralitzar a 25 km de la meta. Finalment va acabar en la posició 13.

En nom de l’Ajuntament d’Altea, l’edil d’Esports, Pere Barber, felicita públicament les dues joves promeses del ciclisme alteà pels seus èxits i els anima a seguir entrenant dur, com ja ho estan fent, per collir nous èxits.

Pin It on Pinterest