Select Page

El passat divendres va finalitzar el primer semestre del Pla d’Ocupació de la Creu Roja d’Altea amb l’entrega dels diplomes acreditatius dels diferents cursos que s’han realitzat.

La regidoria de Foment de l’Ocupació col·labora en este pla junt amb la Conselleria de Polítiques Inclusives i la Fundació Caixaltea. L’edil de l’àrea, Maria A. Laviós afirma que “és important que des de les diferents administracions i empreses ajudem entre totes i tots per tal de crear sinergies i poder oferir més oportunitats a la nostra ciutadania, i més, en el moment en el qual ens trobem a conseqüència de la pandèmia”.

El Pla d’Ocupació que ofereix la Creu Roja d’Altea inclou cursos de competències digitals, manipulador d’aliments, tècniques en vendes o de carretons elevadors, “que ajudaran els participants a completar el seu currículum i a poder optar a altres ofertes de treball, però sobretot, a poder reincorporar-se al mercat laboral”, explicava la regidora.

Finalment, l’edil comentava que “va ser molt emotiu poder escoltar les històries de primera mà de la gent que ha participat i l’agraïment que sentien totes i tots per l’oportunitat que se’ls havia atorgat amb estos cursos totalment gratuïts per a elles i ells i pel gran treball desenvolupat per l’organització. Les bones reaccions rebudes ens han de servir per a continuar apostant per estos convenis de col·laboració que són tan importants i que ajuden a trobar un lloc de treball tan desitjat, com així ha sigut en molts dels participants que allí estaven. Eixes ganes i eixa il·lusió mostrada és la força que ens ajuda a seguir avançant i seguir col·laborant en este Pla d’Ocupació de la Creu Roja, perquè des de l’Ajuntament és molt complicat arribar a totes i a tots. El fet de treballar conjuntament amb les associacions fa que puguem arribar a molta més gent necessitada”.

Pin It on Pinterest