Select Page

Els tallers oferits són: “Anglès Bàsic A1 i tallers de cerca d’ocupació”; “auxiliar de productes frescos: carnisseria i xarcuteria”

La Regidoria de Foment de l’Ocupació, regida per Maria A. Laviós, col·labora una vegada més amb Creu Roja i amb la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives dins del seu Pla d’Ocupació on presenten dues dels cursos que estan preparats per a aquest últim semestre de l’any, com són el d’anglès bàsic A1 amb un taller de cerca d’ocupació i d’auxiliar de productes frescos: carnisseria i xarcuteria.

L’edil de l’àrea, Maria A. Laviós ha volgut remarcar la importància de col·laboren amb el Pla d’Ocupació de la Creu Roja ja que a través d’ell moltíssima gent ha pogut reincorporar-se al mercat laboral com ha si el constata el 65% d’inserció laboral que es va aconseguir l’any passat i enguany, parlant amb la directora de la institució, es creu que se superarà aquesta xifra. Per tant, és important que ajudem incrementat la partida destinada a aquest efecte com així ho fem.

Els requisits per a poder participar i inscriure’s en aquests cursos són ser major d’edat i estar inscrit en el Labora com a demandant d’ocupació.

El curs de “Anglès Bàsic A1 i tallers cerca d’ocupació” tindrà un horari de divendres al matí, de 11:40h a 13:30h, amb grups reduïts. I el curs de productes frescos serà semipresencial amb 60 hores de pràctiques en una empresa de la comarca de la Marina Baixa. “Per a les persones que no tinga accés internet, des de Creu Roja es facilitarà l’accés amb préstecs de targetes i dispositius”, detallava la tècnica ocupació de la Creu Roja, Mónica Salmerón.

Els interessats i interessades d’aprendre i tindre algunes nocions d’anglés i cerca d’ocupació pot emplenar el següent formulari des de l’enllaç: https://forms.office.com/r/n8u3UyzdA5 la Creu Roja es posarà en contacte per a facilitar tota la informació als sol·licitants.

D’altra banda, el curs d’auxiliar de productes frescos, les persones interessades poden realitzar la seua preinscripció fins al 15 de setembre a través del següent formulari: https://forms.office.com/r/0hG302tiGw. Més informació en la seu de Creu Roja d’Altea, c/ Consell 6, al telèfon: 965843183, o al correu electrònic: monica.salmeron@cruzroja.es.

Inmaculada Martínez, directora de la Creu Roja Altea, ha apuntat que “gràcies al suport de la Regidoria de Foment de l’Ocupació i a la subvenció que ens concedeix podem posar en marxa cursos. L’any passat es van realitzar molts cursos de competències tècniques, que són eines molt útils per a entrar en el mercat de treball”.

“El Pla d’Ocupació que ofereix la Creu Roja d’Altea ajudarà els participants a completar el seu currículum i a poder optar a altres ofertes de treball, però, sobretot, a poder reincorporar-se al mercat laboral”, finalitzava la regidora, Maria A. Laviós.

Pin It on Pinterest