Select Page

Divendres passat s’estrenaven els tres primers capítols de la sèrie Paraíso, en què Altea compta amb un protagonisme especial, tot i estar la trama situada en una localitat fictícia, Almanzora de la Vega, la gent pot visualitzar perfectament com els directors han triat com perfil de la seua localitat  la nostra Altea.

Fins ara, hem vist com la carretera de nexe de la sèrie, és el nostre tram de carretera de Cap Blanc, i que la casa de Javi, un dels personatges principals de la trama, està ubicada al carrer Bona Vista.

Pere Barber ha destacat que, “durant este any estem tenint molta sort ja que hem sigut plató de diverses produccions, incloent sessions fotogràfiques per a marques de moda, programes de televisió i dues sèries de plataforma”.

D’altra banda, ha indicat que “la repercussió que ens està donant Paraíso i que esperem s’incremente en el futur és molt positiva, el dia de l’estrena les xarxes socials van reconèixer ràpidament la relació de Almanzora amb Altea, i estem segurs que el fenomen fan que crearà la sèrie farà que s’incrementen els nostres visitants per descobrir les localitzacions de la trama “.

També, este passat dimarts, tenia lloc la reunió de coordinació entre Policia Local d’Altea, la regidoria d’Escena Urbana, Film Office Altea i el cap de localitzacions de la productora per coordinar tot l’operatiu necessari per al rodatge de la segona temporada.

Per este motiu, Pere Barber al costat de Miguel de la Hoz, regidors de Film Office i Seguretat Ciutadana, respectivament, informen dels talls per trànsit rodat i vianants que s’hauran de dur a terme en el tram de carretera comprès entre el Club Nàutic i la rotonda de la carretera de Cap Blanc. Els talls tindran lloc el dijous 17 i el divendres 18 de juny en horari de 18:30h a 07:00h i el dilluns 21 de juny des de les 6 del matí a les 19:00h.

Miguel de la Hoz ha demanat disculpes per “la incomoditat que generen este tipus de talls. Però vénen motivats, sobretot, per a la seguretat de tots els ciutadans. A escena s’utilitzen vehicles especials que han de usar-se en circuit tancat i l’haver de buidar per a cada seqüència tot el vial obligaria a allargar la producció, incrementant encara més les molèsties”. “Recomanem als vianants que eviten estos dies passar per esta zona, sobretot dijous i divendres, ja que, malgrat que la productora posarà informadors, es pot donar el cas que a la tornada el tram ja estiga tancat al pas”. Ha afegit l’edil.

Pin It on Pinterest