Select Page

Fa uns dies tenia lloc la signatura del contracte de donació de documents textuals i fotogràfics a l’Arxiu Municipal d’Altea per part de Javier Gómez Morata. Esta cessió va ser rubricada per l’alcalde, Diego Zaragozí, el secretari municipal, Ángel Pérez Iniesta i el mateix donant, Javier Gómez Morata.

A l’acte de la firma també estaven presents l’edil i el tècnic de Cultura, Pepa Victoria Pérez i Ignacio Beltrán i l’arxiver municipal, Pere Soler.

Javier Gómez Morata ha donat, de forma lliure i gratuïta, 1903 negatius de les imatges realitzades el 1986 i 1988 com a treball de camp del Pla Especial i Reforma Interior del Nucli Antic d’Altea (PERI). El contingut de les imatges és de gran interès per a la memòria urbanística i patrimonial del municipi.

Pel que fa a la part dels documents textuals, està formada per diversos documents en paper datats entre 1079 i 1900 amb valor des del punt de vista de la microhistòria familiar.

“Este conjunt de documents d´importància històrica i local passa des d´ara a formar part del patrimoni documental del Municipi i l´Arxiu Municipal es compromet a custodiar, preservar i difondre els documents donats per Javier Gómez Morata”, indicava la responsable municipal de Cultura, qui concloïa agraint al donant l’acció.

Pin It on Pinterest