Select Page

L’Ajuntament d’Altea trasllada a la població el tancament temporal de l’aparcament adjacent a l’estació de tren per motiu d’obres. Unes obres que estan sent executades per FGV i que consisteixen en el condicionament d’esta zona d’estacionament i l’actuació està inclosa en el “Projecte constructiu de rebaix d’andanes per tren dual de la xarxa tram d’Alacant”.

Les obres tenen previst iniciar-se demà dimecres 9 de juny i el termini màxim previst per a l’execució dels treballs serà de tres setmanes.

Entre les actuacions que es duran a terme es troba la millora de la il·luminació de l’aparcament, mitjançant la col·locació de massissos de fonamentació i fanals; asfaltat de la superfície d’aparcament, prèvia regularització superficial de l’esplanada; ordenació de les places d’aparcament i creació d’un corredor d’itinerari de vianants. Treballs que milloraran notablement l’estat d’este aparcament i la millora es venia demanant des de fa algun temps pel consistori.

Una vegada acabades les millores, es comptarà amb un pàrquing més enllumenat, engalanat i condicionat que optimitzarà de manera eficient les places d’aparcament.

En el transcurs dels treballs, es tallarà l’accés a l’aparcament des del Carrer La Mar, mitjançant la senyalització corresponent, indicant al seu torn la realització d’obres i la eixida de camions; al temps que s’abalisarà un corredor de vianants per al pas dels veïns, que quede completament segregat de les activitats que s’estiguen realitzant.

Des de l’Ajuntament s’anuncia que s’està treballant per habilitar les zones de pàrquing confrontants, com Foieta.

Pin It on Pinterest