Select Page

El municipi compta amb més de 600 palmeres que aconsegueixen entre 15 i 20 metres d’altura

L’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal està executant treballs de poda i sanejament de les més de 600 palmeres d’Altea. Estes accions, executades per un especialista de la companyia, permeten retirar les parts vegetals mortes i els dàtils respectant al màxim la forma natural de la copa.

El regidor responsable, Diego Zaragozí, ha assenyalat que “la finalitat de la poda en altura és tindre arbres forts, sans i atractius a Altea”. A més ha explicat que “optem per treballar les palmeres sense necessitat de grues per a pujar entorn els quinze metres d’altura. El personal encarregat compta amb totes les mesures de seguretat necessàries i complint la més estricta normativa en prevenció de riscos laborals”.

Zaragozí va destacar que “en els últims mesos s’ha procedit a la poda de les fulles seques i raïms de dàtils millorant la imatge de zones emblemàtiques d’Altea”. A més, el condicionament aporta beneficis des del punt de vista fisiològic de les palmeres com: menor pes a suportar o millores en la ventilació que permeten controlar les plagues.

Pin It on Pinterest