Select Page

Maria Laviós, regidora d’Ocupació i responsable de l’Agència de Desenvolupament Local, ha informat dels requisits que han de complir els interessats a accedir a una de les places d’informador de platges, gestionades per la Generalitat Valenciana.

Els aspirants han d’estar inscrits com a demandants d’ocupació en LABORA i incorporar en l’apartat OCUPACIÓ de l’Autoentrevista la referència “Auxiliar d’informació 44121011”. A més, s’exigirà com a requisits ser menor de 30, disposar de graduat en ESO o equivalents i permís de conducció tipus B.

Durant el procés de selecció, tindran prioritat les persones que porten més temps inscrites en LABORA com a demandant d’ocupació i hagen acreditat nivell B1 d’anglés, francés, alemany o italià. En cas de no haver-hi suficients candidats, s’ampliarà l’àmbit de cerca a altres localitats.

Poden consultar totes les condicions en www.labora.es. El divendres 4 de juny es realitzarà una sessió informativa a les 16:30 mitjançant Zoom per a reslodre qualsevol dubte. Cal inscriure’s en https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQPIKHVFONdPxREa2pz3swTIffgAdvcbygucMsUxvmAKuuNg/viewform

Pin It on Pinterest