Select Page

La regidoria de Comerç d’Altea anuncia la convocatòria de dos nous tallers formatius adreçats a comerciants, el propòsit dels quals és augmentar les vendes i millorar les competències digitals i el posicionament dels seus negocis. Estes jornades formatives són de caràcter gratuït per als assistents, tindran lloc els dies 11 i 18 de maig i són organitzades per la Cambra de Comerç d’Alacant.

Com explica l’edil de Comerç, els cursos s’impartiran en horari de matí, de 09:00 a 11:30h, a l’aula d’informàtica del Centre Juvenil i les places disponibles per a cadascun són 20.

El taller del dijous 11 de maig té per títol, “10 claus per a l’èxit en vendes: fes créixer el teu negoci ràpidament” i al mateix Miguel Sánchez Puertas parlarà de l’art de la venda; els tipus de clients i com tractar-los; tipus de venedors; Croos Selling o venda creuada; “Up Selling”, més i millor; llenguatge no verbal; tècniques de fidelització; Matriu BCG o fase en què està el producte; tancament de vendes i casos d’èxit.

La inscripció en este taller es pot realitzar a https://www.camaralicante.com/eventos/DEMCO23005CAFC/10-claves-para-el-exito-en-ventas-Haz-crecer-tu-negocio-rapidamente/

El segon dels tallers, que tindrà lloc el dijous 18 de maig, tractarà de “L’ABC de la digitalització a la PIME”. La inscripció a esta formació s’ha de materialitzar a través del següent enllaç: https://www.camaralicante.com/eventos/DEMCO23004CAFC/El-ABC-de-la-Digitalizacion-en-la-PYME/

Miguel de la Hoz anima alteans i alteanes a participar d’estes dos sessions formatives i indica que “són una nova oportunitat per millorar l’activitat i les vendes als comerços”.

 

Pin It on Pinterest