Select Page

En una versió reduïda, Altea exposa de nou la seua oferta turística en la Feria Internacional de Turisme de Madrid, concretament en l’estand de la Costa Blanca, per “posar en valor al municipi més enllà de la temporada estival”; així ho ha indicat l’edil de Turisme, Xelo González.

Segons els detalls aportats per la responsable municipal de Turisme, l’estand comptarà amb múltiple informació a disposició de tots aquells que el visiten, com són les diverses rutes que donen a conèixer el ric patrimoni històric i natural del municipi; la gastronomia; el ciclisme; el golf; les activitats nàutiques; la cultura i les festes. Entre moltes bondats de les que gaudeix Altea i que la fan atractiva durant tot l’any.

A causa de la situació esdevinguda per la COVID-19, l’estand compta material completament digitalitzat: un fullet informatiu sobre l’oferta gastronòmica del municipi que els visitants poden consultar mitjançant un codi QR i la projecció del vídeo “Preparados para recibirte” que presenta Altea com a destinació segura. A més, González ha explicat que “durant el desenvolupament de la fira es duran a terme cites amb diferents empreses del sector”.

Amb l’objectiu de donar un servei d’atenció personalitzada als visitats sobre el municipi, el patronat de la Costa Blanca ha posat a la disposició un canal de comunicació via whatsapp que connecta amb l’Oficina de Turisme d’Altea. Per a iniciar la converça, els usurais han d’escanejar un codi QR i indicar la destinació sobre la que es vol fer la consulta.

En el marc de la promoció del comerç local i la gastronomia, es presentaran el distintiu “Altea gastronòmica” i les tres jornades gastronòmiques que durant l’any es duen a terme al municipi com són “el Plat de Calent”, “La Ruta de la Tapa”, que tindrà lloc del 28 de maig al 6 de juny; i “La Cuina de les Barques”.

Pin It on Pinterest