Select Page

La regidoria de Festes, encapçalada per Marta Lloret, ha creat un nou logotip que identifica l’àrea. La regidora ha explicat que també s’ha creat un nou perfil en xarxes socials a Instagram, @festes.altea, amb l’objectiu de mostrar les activitats i informacions del món fester d’Altea, tant passades com futures i fer-les més accessibles a tota la població.

Segons Marta Lloret, amb el naixement de la nova imatge i d’aquestes noves eines digitals “volem incrementar els canals de comunicació i aconseguir que totes les nostres festes tinguen una major visibilitat a tot el món”.

L’edil ha explicat que durant aquests passats mesos “hem mantingut reunions amb totes les associacions de totes les festes de barri, així com de les Festes Majors d’Altea i d’Altea la Vella. A tots ells se’ls ha mostrat la nova imatge i se’ls ha fet lliurament de diferent material amb el nou logotip”.

Lloret ha destacat que “s’ha volgut fer un logotip que englobe a totes les festes que tenim a Altea i per això s’ha triat el castell de focs artificials i la nostra cúpula, que és el que ens uneix a tots”.

L’edil ha manifestat que “l’any passat no vam poder celebrar cap festa a causa de la situació sanitària i, per això, hem volgut elaborar aquest xicotet detall per a les associacions. Almenys que les nostres celebracions tingueren una mica de visibilitat a través del nou logotip”. Des de la Regidoria de Festes s’està treballant “perquè quan això passe i la situació sanitària ho permeta, tornem a celebrar les nostres tradicions.”, conclou Marta Lloret.

Pin It on Pinterest