Select Page

La regidoria de Sanitat i Benestar animal, regida per José Luis León Gascón, ha iniciat accions de formació en Dret Animal per al personal del departament; així ho ha donat a conèixer el regidor.

Com explica el regidor, “hem posat en marxa un procés de formació interna en matèria de protecció dels animals de la mà del despatx Aboganimal, format per advocats especialistes en Dret Animal”.

En esta primera jornada, a més de la participació de personal del departament, per raó de la matèria, s’ha obert l’assistència a algunes de les entitats animalistes del municipi responsables del programa CER. En concret han tingut participació les associacions Som Gos i Bigatos.

L’advocat Eloi Sarrió, director del despatx Aboganimal, ha centrat la jornada a les bones pràctiques a desenvolupar i millorar per l’Administració Local de cara a implantar polítiques animalistes més eficaços.

En paraules de José Luis León Gascón, “ens congratulem de poder iniciar esta formació, tenim molta voluntat en posseir totes les eines al nostre abast per procurar a tots els animals del municipi d’Altea la millor protecció i cura possible”.

“Associacions i regidoria donen així passos cap endavant marcant objectius en comú i desenvolupant projectes perquè la localitat alteana tinga una convivència animal de màxim respecte als seus veïns i veïnes”; ha afegit el regidor.

El responsable municipal de Benestar Animal recorda que hi ha en vigor una ordenança municipal aprovada, BOP Nº117 de data 22.02.2010, que tots els alteans amb animals de companyia i altres, haurien de conèixer.

Pin It on Pinterest