Select Page

La regidoria de Comunicació i Noves Tecnologies de l’Ajuntament d’Altea retransmetrà en directe les entrades Mora i Cristiana, les dos ambaixades i el Pregó de Festes. Segons informa l´edil d´àrea, Pere Barber.

Esta cobertura festera permetrà gaudir en directe del pregó de festes, divendres a les 20.00 hores; de l’ambaixada cristiana -13:00h- i l’entrada mora -19.30 hores- dissabte; i dilluns, també a les 13.00 hores, de l’ambaixada mora i a les 19.30 hores de l’entrada cristiana.

L’obertura de la retransmissió es farà des de la plaça de l’Ajuntament amb entrevistes en directe i tot seguit s’oferirà un reportatge per conèixer de primera mà com estan vivint els càrrecs moros i cristians, reines i clavaris d’estes festes patronals 2022.

Paco Lloret, de Ràdio Altea, serà l’encarregat de conduir la retransmissió de les entrades, oferint tota la informació per gaudir de manera especial d’un dels actes centrals de les festes. El responsable de l’equip tècnic serà Toni Alós, del departament de Noves Tecnologies de l’Ajuntament d’Altea. Les ambaixades seran realitzades per Salvador Gomis, de la productora Pibes Video, responsable de subministrar l’equipament i personal extra necessari per dur a terme les retransmissions de les festes patronals amb la màxima qualitat.

El regidor de l’àrea, Pere Barber, destaca: “fem un esforç per donar cobertura informativa de les festes d’Altea, amb la retransmissió de les dos ambaixades, les desfilades i el pregó”.

Barber ha volgut agrair “l’important esforç que fa el departament de Comunicació i Noves Tecnologies de l’Ajuntament d’Altea, amb els professionals que el componen, per acostar les festes a totes les persones a tot el món”.

El senyal de retransmissió es podrà seguir a través del canal de YouTube de l’Ajuntament d’Altea: www.youtube.com/ajuntamentdaltea . Així mateix, i per facilitar l’accés a les retransmissions també es penjarà un visor a la portada d’altea.es. Com en anys anteriors, també es podrà seguir la programació al canal de Mariana Baixa per als usuaris que disposen de fibra òptica d’Avatel.

Es podrà visualitzar aquesta programació també en diferit al canal de Youtube de l’Ajuntament baix els títols:

-RETRANSMISSIÓ IMPOSICIÓ DE BANDEROLS I PREGÓ DE FESTES 2022 , a càrrec Jordi Borja i Sanz

-RETRANSMISSIÓ AMBAIXADA MORA I RENDICIÓ CRISTIANA FESTES ALTEA 2022

-RETRANSMISSIÓ ENTRADA CRISTIANA FESTES MOROS I CRISTIANS ALTEA 2022

-RETRANSMISSIÓ AMBAIXADA CRISTIANA I RENDICIÓ MORA FESTES ALTEA 2022

-RETRANSMISSIÓ ENTRADA MORA FESTES MORS I CRISTIANS ALTEA 2022

 

Pin It on Pinterest