Select Page

Igualtat commemorarà el Dia Internacional del llibre, 23 d’abril, amb el lliurament de més de 50 exemplars de llibres igualitaris entre els IES Altaia i Bellaguarda i a les dos biblioteques públiques del municipi, la d’Altea i la d’Altea la Vella. Així ho ha donat a conèixer l’edil d’àrea Vicenta Pérez.

Com explica la responsable municipal d’Igualtat, “esta és una acció que portem diversos anys realitzant i fins i tot a la Biblioteca d’Altea s’ha creat una secció diferenciada formada per llibres amb temàtica d’igualtat que té per objecte posar en relleu la igualtat d’oportunitats entre homes i dones i el foment de la inclusió”.

“En esta ocasió els llibres van destinats a adolescents i adults, per este motiu els exemplars es destinen als instituts i biblioteques municipals”; ha matisat la regidora.

Entre els títols que Igualtat va a distribuir, es troben ara “Autòpsia al masclisme” de Miguel Lorente Acosta, “Breu història de les espanyoles” d’Ángela Vallvey, “La brúixola trencada de la masculinitat” de Joan Sanfélix i “Maleït estereotip” de Yolanda Domínguez.

Vicenta Pérez anima a la població “per a gaudir la lectura d’estos títols amb l’única pretensió de construir una societat més justa i igualitària en la que homes i dones tinguen els mateixos drets i les mateixes obligacions, sense distinció de gènere”.

Pin It on Pinterest