Select Page

La Lliga SUMA de Banc Fix del Mediterrani celebrarà aquest cap de setmana la seua 6a prova del calendari de la mà del Club Nàutic d’Altea, que en aquesta ocasió serà el club organitzador. La lliga està dirigida per la Federació de Rem de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb la Generalitat Valenciana i la Diputació d’Alacant, i en aquesta regata amb l’Ajuntament d’Altea.

Després de l’arrancada de la Lliga el mes de març passat, són ja cinc les proves realitzades en els clubs nàutics de Benidorm, Santa Pola, Calp i València. Quatre d’elles realitzades en la modalitat de mig fons i una en format de pista.

Diumenge que ve dia 18, la badia d’Altea ocuparà les seues aigües amb aquestes embarcacions tradicionals del mediterrani i els quinze equips de rem que competiran en les mateixes sota la modalitat de pista. Equips procedents del RCN València, RCN Dénia, CRC València, Rem UA Alacant, CN Altea, CN Alacant Costablanca, RCN Gandia, CR Dénia, RCN Torrevieja, CR Cia. Gandia, CN Santa Pola, CD de Mar Clot de L’illot El Campello, RCN Calpe i RCR Alacant acudiran a aquesta cita en aigües d’Altea.

El Club Nàutic d’Altea, al costat de la Federació de Rem de la CV, ha treballat en un protocol contra la COVID-19. Consisteix en un circuit diferenciat d’entrada, eixida a la mar i eixida del recinte amb tres controls per a limitar l’accés als regatistes i a la mateixa organització. A més, s’habilitaran zones específiques assignades per club, evitant així la interacció entre regatistes fóra de les bambolles creades en cada equip.

Pin It on Pinterest