Select Page

Ahir, dijous 8 d’abril, el Palau dels Esports va acollir una sessió d’entrenament de l’equip d’handbol del F.C. Barcelona. El club ha triat Altea com a punt de concentració previ al partit de la Lliga ASOBAL que jugarà contra el Club Balonmano Benidorm.

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i el regidor d’Esports, Pere Barber, van rebre als jugadors i l’equip tècnic en l’arribada a les instal·lacions. Allí, es va fer entrega de dues camisetes firmades i un baló firmat per la plantilla a l’Ajuntament en agraïment per les facilitats oferides. El baló s’exposarà al Pavelló Garganes, segons Barber, “punt històric de l’handbol a Altea”. “És un orgull per a Altea tornar a tindre’l ací, ja que ja van estar durant molts anys quan l’Altea competia en l’ASOBAL i en la Copa del Rei que van guanyar ací”, va manifestar l’edil.

En finalitzar l’entrenament, Barber va fer entrega d’una cúpula de fang cedida per la regidoria de Cultura per haver triat les instal·lacions alteanes i l’hotel SH Villa Gadea com a punts de concentració.

Per part de l’equip barcelonés, el jugador brasiler Haniel Langaro va destacar la qualitat del centre esportiu i la intenció de poder conéixer el municipi durant el temps lliure.

Pin It on Pinterest