Select Page

En el matí de hui la Corporació Municipal en Plenari ha aprovat, per unanimitat, la renovació del Conveni Singular entre la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i l’Ajuntament d’Altea per al finançament del centre docent d’Educació de Persones Adultes “Algar” de titularitat municipal. Este conveni comporta un compromís de la Generalitat d’abonar a l’Ajuntament 152.290 euros per a l’exercici 2021.

Com ha explicat durant la sessió plenària la regidora d’Educació, Vicenta Pérez, l’objecte d’el conveni és establir la col·laboració entre ambdues administracions en el desenvolupament de la formació de persones adultes a Altea, així com fixar la contribució de la Generalitat al manteniment del centre d’EPA, en concepte de subvenció directa, per contribuir al finançament de les despeses de personal docent contractat i altres despeses corrents que el centre ocasiona a l’Ajuntament.

La responsable municipal d’Educació ha recordat que es tracta d’un conveni que va ser signat per primera vegada en l’any 2017 i que a poc a poc ha anat augmentant la quantia de la subvenció des dels 138.000€ inicials als més de 152.000 del present any.

“Este conveni ve a reconèixer també la tasca que en l’EPA es porta a terme”; ha declarat l’edil, qui ha mostrat satisfacció per esta treball.

Pérez ha animat a la població que en el seu dia no va poder acabar els seus estudis o a la que estiga interessada el qualsevol dels programes que s’imparteixen en este centre d’Educació per a Majors a inscriure’s en els cursos.

Pin It on Pinterest