Select Page

Conclòs el programa Eurodysée 2020, l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares i la regidora de Projectes Europeus, Maria Antonia Laviós, coneixen de primera mà l’experiència de les quatre joves que han treballat a l’Ajuntament d’Altea durant cinc mesos. Les participants provenen de Portugal, Romania, Croàcia i França.

Els treballs s’han dut a terme en diferents dependències municipals. Dues d’elles en l’oficina d’EuroAltea a la Casa de Cultura, Magda Trindade com a dissenyadora gràfica i Iasmina-Madalina Todinca com a assistent de projectes europeus. I en la TouristInfo, Meštrić Andrijana com a informadora i Rohani Basgurboga com a auxiliar.

L’Alcalde ha agraït a les joves el seu treball i implicació i l’interés mostrat per conéixer el municipi. Per part seua, l’edil anima als i les joves d’Altea que s’animen a participar en el programa Eurodysée, el qual els ofereix l’oportunitat de poder treballar en un país de la Unió Europea i assistir a un curs per a aprendre l’idioma.

Pin It on Pinterest