Select Page

Les regidories d’Educació i Igualtat, regides per Vicenta Pérez, han posat en marxa un nou curs de cuina destinat a joves de entre 16 i 21 anys per a que aprenguen a cuinar menjars bàsics. Este curs es realitzarà en varies sessions i la primera tindrà lloc a la Setmana Santa. Així ho ha informat la regidora d’àrea.

“Des de la Regidoria d’Educació i Igualtat, considerem prioritari fomentar l’ensenyança en igualtat en tots els àmbits, a més de poder aportar als joves un bàsic del coneixement que de vegades no tenen pel poc temps que va quedant-se per a cuinar a la nostra societat. És per això que volem fer un curs per a estudiants que han finalitzat o estiguen en període d’acabar l’ESO i comencen una nova etapa d’estudis i possiblement hagen d’anar independitzant-se si estos estudis estan fora del nostre municipi”.; ha explicat la regidora.

“Per tot això us proposem, als joves nascuts als anys 2000, 2001, 2002, 2003, 2004 i 2005 este curs de cuina gratuït on s’aprendrà a cuinar 5 receptes variades, i a més, a preparar els aliments per al seu posterior ús i la corresponent presentació del plat per si volen després impressionar a amics, amigues i familiars”; ha afegit Vicenta Pérez.

Com ha indicat la responsable municipal de l’Aula de Cuina ,”este curs es realitzarà en varies sessions, la primera serà en Setmana Santa, durant la setmana de dimarts 6 d’abril fins a divendres 9 d’abril de 10 a 12.30 h. És tracta d’un curs gratuït que anirà per rigorós ordre d’inscripció on es prioritzarà en la mesura del possible que hi haja igualtat d’assistència tant de xics com de xiques”.

Les peticions per a participar es faran per e-mail a auxeducacio@altea.es· i s’aportarà una fotocopia del DNI. El curs tindrà un màxim de 12 alumnes i el termini de presentació sol·licituds es de hui 23 de març fins al pròxim dia 29. També se podrà fer en el Departament d’Educació ubicat a la Planta Baixa de l’Ajuntament, respectant les mesures antiCOVID-19.

Pin It on Pinterest