Select Page

La iniciativa comença el 10 de novembre i s’acabarà el 24 amb l’estrena d’un videoclip

Les regidories de Joventut i Igualtat han posat en marxa un curs de Rap i Audiovisuals per a joves que, baix la perspectiva de la igualtat de gènere i la no violència masclista, oferirà coneixements de com es desenvolupa el món rap, música i audiovisual. Així ho han donat a conèixer els edils d’àrea, Anna Lanuza, regidora d’Igualtat i Germán Manjón, edil de Joventut.

Segons els detalls oferts per Manjón, el curs començarà el 10 de novembre, en horari de 17:30 a 19:30h al Centre Juvenil, amb la producció musical per matèria. Continuarà l´11 de novembre amb la composició de la cançó; el 17 de novembre tindrà lloc l’enregistrament de la cançó i el 19 s’enregistrarà el videoclip i tot este treball desembocarà a l’estrena del videoclip el 24 de novembre al Centre Social d’Altea a les 18:30h.

“Creiem que és un taller molt instructiu a nivell urbà”; ha postil·lat el responsable municipal de Joventut, que ha revelat que a la gala d’estrena del videoclip es comptarà amb l’actuació d’artistes locals com són Kida i Erva d’Altea. El responsable del taller és Adrián Gonzalez”.

El curs és gratuït per als assistents i són 20 el nombre de places disponibles per a joves entre 12 i 30 anys.

La inscripció s’haurà de dur a terme a juventut@altea.es  o telefonant al 661689083.

Anna Lanuza ha agraït al departament d’Igualtat i a l’àrea de Joventut “la seua disponibilitat per posar en marxa projectes que arriben a la gent més jove per conscienciar-los de la importància de la igualtat, de la importància de la violència masclista, que hi ha violència més enllà de la física i que sàpiguen detectar-la per posar-ho en coneixement d’algú a qui se li tinga confiança”.

A la compareixença pública hi han estat també presents la Tècnica d’Igualtat, Nati García i la Promotora d’Igualtat, Maite Martínez.

Pin It on Pinterest