Select Page

Els operaris de parcs i jardins de la Pública estan treballant aquests dies en diferents llocs de la localitat perquè Altea “oferisca la seua millor imatge de cara a la imminent arribada de la Setmana Santa” ha assenyalat el regidor responsable de la PDM, Diego Zaragozí. Per este motiu s’estan realitzant diverses millores en diverses zones enjardinades del municipi.

Les brigades de manteniment de parcs i jardins de la Pública d’Altea van efectuar una sèrie d’actuacions de millora en les jardineres situades al costat de les cafeteries i restaurants del Passeig de Sant Pere. En total s’ha actuat en quinze punts de la zona. Els treballs han consistit en l’eliminació de les plantes que es trobaven en mal estat, substituint-les per plantes amb flor i arbustives. A més s’ha procedit al canvi de la instal·lació de reg del carrer Benidorm per trobar-se en mal estat.

D’altra banda, els operaris han efectuat una sèrie de xicotetes millores en les jardineres de la platja de l’Espigó. Els treballs han consistit en la reparació del geotèxtil i l’aportació d’àrids. A més s’han plantat més de 120 Rosmarinus Officinalis Prostratus, que havien desaparegut, a causa de diversos actes vandàlics patits en la zona. El regidor també ha explicat que “s’ha procedit a l’extracció de diversos tipus de plantes que estan incloses en el pla de gestió d’espècies exòtiques invasores d’Altea”.

Diego Zaragozí ha assenyalat a més, que “es continuarà amb l’embelliment de diverses zones del nostre municipi” i es va referir a un dels llocs més emblemàtics de la localitat com el Portal Vell, on “s’han incorporat noves jardineres amb una extensa plantació de gesmilers”.

L’edil ha destacat que “l’objectiu principal és mantindre els jardins d’Altea per al gaudi dels nostres veïns i alhora millorar la primera impressió que els nostres visitants tenen d’Altea quan les condicions sanitàries els deixen tornar a gaudir del nostre poble”.

Finalment, ha indicat que La Pública està efectuant una poda general d’oliveres i garroferes als jardins de Villa Gadea per a eliminar les branques seques i danyades. Les restes d’aquesta poda s’estan entregant a un pastor perquè alimente al bestiar i així reduir, al màxim possible, l’impacte generat per aquests residus.

Pin It on Pinterest