Select Page

L’Ajuntament d’Altea i el grup de teatre alteà Pla i Revés organitzen un any més Alteatre i convoquen la XIX Mostra de Teatre Amateur “Alteatre”, a fi de fomentar el desenvolupament de les arts escèniques entre grups de teatre no professionals. Així ho ha comunicat la regidora de Cultura, Aurora Serrat.

Segons els detalls aportats per l’edil, la mostra se celebrarà a l’auditori a l’aire lliure Plaça de l’Aigua, C / Pont de Moncau 23, durant els dies 3, 10, 17 i 24 de juliol de 2021, a les 21.00h. La cloenda tindrà lloc el 31 de juliol a esta mateixa hora amb una representació a càrrec de Pla i Revés.

“Estem molt satisfets de poder tirar endavant una vegada més Alteatre, ja que va ser un dels projectes que l’any passat va haver de ser cancel·lat a causa de la pandèmia i sabem que moltes companyies de teatre amateur porten mesos d’assaig i treball per tornar a pujar als escenaris i oferir-nos les seues obres”; ha declarat Serrat.

Podran participar en esta mostra tots els grups de teatre aficionat d’adults, no professionals, que es troben legalment constituïts com a associació sense ànim lucratiu i que disposen del corresponent codi d’identificació fiscal. Cada grup podrà presentar les obres que desitge, i han de presentar una sol·licitud per cada obra, encara que només podrà ser seleccionada una, la durada pot oscil·lar entre 75 i 100 minuts. Totes les representacions s’han de desenvolupar en castellà o valencià.

“La sol·licitud de participació es pot realitzar fins el 12 d’abril de 2021 exclusivament de forma telemàtica, a www.alteacultural.com/alteatre. Enllaç en què també es troben a la disposició dels grups interessats a participar les bases de Alteatre. Finalitzat el tràmit telemàtic, instantàniament rebrà per correu electrònic resguard de la seua sol·licitud, com a justificant de la seua presentació”; ha informat la responsable municipal de Cultura.

Un comitè de selecció nomenat per l’organització triarà entre tots els grups sol·licitants, d’acord amb la documentació rebuda, un total de quatre grups participants, així com els grups suplents que estime oportú. L’assignació de dates d’actuació serà establerta per l’organització, consultades prèviament les preferències de tots els grups. En cas de ser necessari s’assignaran per sorteig públic.

Pin It on Pinterest