Select Page

A la vesprada de hui, dijous 3 de febrer, a les 18:00h a la Casa de Cultura, donarà inici una nova edició del cicle literari “Llibres a la primavera” amb la presentació de l’obra infantil “Contes a la fresca” de Jordi Raül Verdú. En finalitzar l’exposició tindrà lloc un taller oral on es narraran algunes de les històries de l’obra en qüestió.

L´entrada a l´activitat és gratuïta i comptarà amb la participació de l´alteà Joan Borja.

Contes a l’aire lliure és una recopilació de relats populars recopilats per l’autor, Jordi Raül Verdu, a les comarques meridionals valencianes del Comtat, la Vall d’Albaida, l’Alcoià, el Vinalopó Mitjà, la Marina Baixa i la Marina Alta.

En base a les narracions tradicionals documentades directament de boca dels seus informants, Jordi Raül Verdú opera amb la seua particular alquímia literària per construir històries amb infal·lible capacitat de seducció, que apunten al cor del patrimoni fantàstic valencià més autèntic i genuí.

Com a responsable municipal de Cultura, Aurora Serrat convida alteans i alteanes a assistir en família a este acte literari, on a més de conèixer l’obra de Jordi Raül Verdú, es gaudirà amb la narració d’algunes de les històries que apareixen al llibre .

Calendari de “Llibres a la primavera” 2022

3 febrer, “Contes a la fresca”

17 febrer, “Flors al meu balcó”

24 de febrer, “Amira”

3 de març, “Amanda Lara”

11 març, “Tot anirà bé”

18 de març, “El meu cosí Quico i l’eruga Màgica”

31 de març, “El programa de la humanitat”

Pin It on Pinterest