Select Page

La regidoria d’Educació i Projectes Educatius organitzen un any més l’Escola de Pasqua, que enguany tindrà lloc del 6 al 12 d’abril a les instal·lacions de l’Escola d’Adults d’Altea. Així ho han donat a conèixer l’edil d’àrea, Vicenta Pérez i Maria Morales, responsable de Projectes.

Com ha explicat la regidora, “intentarem que siga una Escola de Pasqua com la d’anys anteriors, amb activitats variades, però evidentment està marcada per les mesures restrictives que recomana salut pública i que s’aplicaran les que hi haja en aquell moment”.

“Des de l’àrea d’Educació pensem que s’ha de donar esta opció a la ciutadania perquè facilita la conciliació familiar”; ha assenyalat Vicenta Pérez, qui ha apuntat que, “creiem que és una bona opció perquè els pares i mares puguen seguir treballant i els seus fills i filles s’ho passen bé i es divertisquen  sabent que estan en un lloc apropiat”.

Per la seua banda, Maria Morales ha detallat que l’horari de l’Escola serà de 09:00 a 14:00h i el preu de 50€ per als 5 dies i hi ha possibilitat d’assistir a 15€ per dia solt.

“Cada dia es faran diverses activitats, sobretot a l’aire lliure com jocs, excursions i tallers, per augmentar la seguretat per la situació en què ens trobem”; ha comentat Morales.

La responsable de Projectes Educatius ha animat a l’assistència i ha indicat que les inscripcions es poden dur a terme en els telèfons 679 019 325 / 646 251 224.

 

Pin It on Pinterest