Select Page

El proper dilluns 15 de març donaran inici les obres de renovació de les infraestructures hidràuliques del poble antic d’Altea la Vella, amb excepció dels trams que van ser renovades amb anterioritat. Així ho ha donat a conèixer l’edil d’Infraestructures i Cicle Hídric, Diego Zaragozí.

Com ha explicat el regidor, “el projecte naix de la necessitat de renovar unes xarxes de sanejament i de conducció d’aigua potable antigues que presenten patologies que minven la qualitat dels serveis”. “A més, també es va a procedir a renovar les escomeses particulars de les dos infraestructures, fins façana, amb els seus corresponents registres”; ha afegit Zaragozí.

El responsable municipal d’Infraestructures ha assenyalat que, “d’acord amb la petició veïnal, a més es va a procedir a la col·locació de conduccions per al futur soterrament del cablejat aeri”.

“Amb la realització d’estes obres es van a instal·lar 5 hidrants contra incendis per a poder cobrir tot el nucli històric, així com una boca de reg al C/Retor Llinares, prop de la plaça de l’Església per poder facilitar les tasques de neteja”; ha matisat el regidor.

El termini previst d’execució dels treballs és de 6 mesos. Termini que es pot veure ampliat si en l’obertura dels carrers es descobreixen restes arqueològiques. Pel que fa al cost de les obres, este ascendeix a 429.900€ més IVA.

La planificació de les obres tindrà el següent recorregut: C/ Santa Anna; C/ Sant Josep; C/ Sant Joan; C/ Fondo; C/ Calvari; Travessia Retor Llinares i C/ Retor Llinares.

L’edil ha comentat que els interessats que desitgen accedir al projecte de la renovació d’estes instal·lacions hidràuliques, podran fer-ho a través del web www.altea.es  i per a qualsevol aclariment o consulta tècnica podran dirigir-se al correu electrònic:  altea.obrapublica@cv.gva.es.

Diego Zaragozí ha conclòs demanant disculpes als veïns i usuaris del poble antic d’Altea la Vella per les molèsties que els puguen ocasionar les obres. Una actuació que, en paraules de l’edil, “porta molt de temps sent demandada pels veïns i veïnes d’Altea la Vella i ara, en uns mesos i una vegada finalitzada, suposarà una millora significativa en la qualitat dels serveis”.

Pin It on Pinterest