Select Page

EuroAltea va participar dimarts passat 2 de març en el curs “Iniciació als Projectes Europeus per a la Joventut” organitzat per l’Ajuntament de Múrcia. La intervenció alteana, de la mà de la responsable de l’Oficina de Projectes Europeus, Paloma Verdú, va ensenyar als joves participants sobre el programa “Europa Amb els Ciutadans” i les bones pràctiques d’Altea en el projecte YOUROPE, el qual va ser liderat pel municipi.

Més de trenta persones van participar en aquesta formació en línia, on es van tractar diferents projectes europeus com Erasmus+, el Cos Europeu de Solidaritat o Europa amb els Ciutadans, de la mà d’experts en la temàtica de l’Ajuntament de Múrcia, Europa Direct, Eurodesk i EuroAltea. La jornada es va tancar amb un debat, en el qual es va felicitar la intervenció d’EuroAltea i es van compartir experiències, idees i preguntes sobre el projecte YOUROPE i el Programa Europa Amb els Ciutadans, entre altres.

L’edil de Projectes Europeus, Maria Antonia Laviós, informa que “moltes institucions s’han posat en contacte amb la nostra Oficina de Projectes Europeus, perquè han pogut veure els bons resultats que hem obtingut”, i conclou que “són molt bones notícies que el nostre projecte YOUROPE servisca d’exemple per a altres municipis i persones interessades a desenvolupar aquest tipus de programa”.

Pin It on Pinterest