Select Page

Durant el matí d’ahir, la regidoria d’Educació, encapçalada per Vicenta Pérez, s’ha reunit en una nova edició del Consell de Xiquets i Xiquetes amb els representants de l’alumnat dels diferents centres educatius del municipi. Este Consell pretén fer partícips als xiquets i xiquetes en la vida municipal i que puguen decidir sobre actuacions on són ells els protagonistes. En esta ocasió, l’encontre ha sigut mitjançant una videotelefonada per a ajustar-se a les mesures de seguretat contra la COVID-19.

En l’ordre del dia s’han tractat dos punts. El primer ha abordat el “Premi a l’Esforç Acadèmic”, creat pel consell, per a escollir a l’alumnat guanyador un de cada centre escolar. L’objectiu d’este premi alternatiu consisteix a reconéixer la implicació i esforç que s’ha emprat per a aconseguir finalitzar el cicle de primària o secundària. El segon punt del dia ha tractat les activitats que es duran a terme al final del curs per a l’alumnat de 6é de primària i 4t d’ESO.

En el punt de precs i preguntes, les xiquetes i xiquets han manifestat el desig de tornar a dur a terme activitats fora del centre i d’ampliar els cursos a les que van dirigides. La responsable local d’Educació els ha manifestat que “valorarem les propostes presentades i analitzarem la possibilitat de portar-les a terme”. A més, ha informat de les activitats preparades des de la regidoria per als alumnes, destacant les rutes educatives “Coneixent Altea”, la tornada dels cursos culinaris a l’Aula Municipal de Cuina i la celebració de la Fira Orienta’t, prevista per als dies 1, 2 i 3 de març. “S’ha notat en les seues aportacions la peculiaritat d’un any que ens ha limitat molt les activitats de convivència que hem fet en anys anteriors. Per això des de la Regidoria ens hem bolcat en preparar noves activitats per a intentar que puguen eixir de les classes i fer excursions pel poble”, comentava Vicenta Pérez, la regidora d’Educació.

Pin It on Pinterest