Select Page

La regidoria d’Educació, Igualtat i Normalització Lingüística ha organitzat una activitat destinada als centres educatius alteans que consisteix a donar a conèixer als estudiants les bondats culturals, històriques, i mediambientals, entre d’altres, que té el municipi. Així ho ha donat a conèixer l’edil responsable d’àrea, Vicenta Pérez.

Com ha explicat la regidora, “acabem un any marcat per la pandèmia en què el nostre ideari social, sanitari i educatiu s’ha vist afectat amb mesures per poder controlar el procés d’expansió de la COVID19 i això ens ha portat al fet que, des de la regidoria d’Educació, Igualtat i Normalització Lingüística estiguem modificant les activitats que oferim als centres educatius per poder adaptar-nos a la normativa”. “De la mateixa manera que intentem no deixar de fer el que està a les nostres mans perquè l’alumnat es veja el menys afectat possible i puga seguir realitzant activitats de eixides dels centres”. Ha afegit la responsable municipal d’Educació.

Vicenta Pérez ha apuntat que, “ja que eixir del nostre municipi per a les excursions escolars s’ha complicat, gaudim d’Altea coneixent-la millor; per això des de la regidoria d’Educació proposem el programa Coneixent Altea, en el qual a través d’unes rutes guiades, totes les classes amb alumnat de primària, podran conèixer més sobre el riu, els nostres arbres monumentals, la posidònia, sobre les muntanyes que ens envolten, aus aquàtiques que ens visiten i també sobre la història del nostre poble”.

Segons les dades aportades per Pérez, Educació proposa les rutes culturals “Camí del Peix”; “Camí Reial”; “Mites i Llegendes alteans”. En l’àmbit de les activitats mediambientals, la proposta és una visita a el riu Algar i finalment, l’oferta també contempla una activitat per al 8 de març, Dia Internacional de la Dona, amb “Ruta de les dones alteanes” en què els estudiants podran conèixer la història d’algunes de les dones més emblemàtiques que han existit a Altea en els segles XIX i XX i els diferents oficis que estes dones exercien.

Per concloure, Vicenta Pérez ha recordat que estes activitats han de complir amb els protocols anti COVID-19 i els canvis normatius que puguen anar eixint.

Pin It on Pinterest