Select Page

L’Ajuntament d’Altea s’adherix al Pla Parèntesi de la Generalitat Valenciana dotat amb 160 milions d’euros. Un pla on treballen conjuntament la Generalitat, les Diputacions i els Ajuntaments. Altea comptarà amb 1.371.921€ a repartir en ajudes directes dels quals el 62,5% l’aportarà la Generalitat, el 22,5%  la Diputació d’Alacant  i el 15% el propi Ajuntament.

L’objectiu d’este pla es ajudar als sectors mes afectats per les noves restriccions. Es tracta d’una ajuda directa de 2.000€ dirigida a autònoms i xicotetes empreses amb menys de deu treballadors al seu càrrec. A banda, també podran rebre 200€ addicionals per cada treballador.

“Des de la Regidoria de Foment de l’Ocupació estem ben pendents de la publicació d’este decret per a tindre tota la informació i poder començar quan abans eixes ajudes que tanta falta fan als nostres autònoms i xicotetes empreses” expressa Mari Laviós, Regidora de l’àrea.

Estes ajudes es sumen a les ajudes que es van aprovar en el passat plenari sobre  la condonació de la taxa d’ocupació de la via pública per a taules i cadires per a bars i restaurants, mercats de venda ambulant i per al situat del taxi.

“Som conscients de la situació que estem vivint, sobretot per al sector hostaler. Esperem que estes mesures ajuden a pal·liar un poc més la situació del sector que s’ha vist més afectat. I insitix en que “tan prompte com tinguem més documentació i es publique el Real Decret, ens posarem a treballar per a que arriben estes ajudes el mes aviat possible”.

Pin It on Pinterest