Select Page

Palau Altea presenta la seua programació especial de Nadal amb una cuidada oferta de música, espectacles familiars, teatre i esdeveniments tradicionals en un entorn acollidor, segur i adaptat a la normativa. Apostar per la cultura com una activitat segura i amb la visió que el teatre es convertisca en un referent cultural de la Costa Blanca.

Diversificar l’oferta durant estes dates ha sigut el gran desafiament de Palau Altea. Per este motiu els assistents trobaran funcions dirigides especialment al públic infantil com “La Cenicienta, el musical”, que porta de tornada a l’escenari una genial adaptació del conte popular escrit per Charles Perrault. De la mà de la Màscara Produccions, les famílies i especialment els més xicotets, podran gaudir d’una jornada plena de música i ball.

A la sala principal del teatre, el 26 de desembre a les 19:30 hores, els visitants podran gaudir de la interpretació del destacat actor Imanol Arias qui sota la direcció de Carlos Saura donaran vida a una espectacular adaptació de la novel·la de Gabriel García Marquez “El Coronel no tiene quien le escriba”.

Començaran l’any amb el ja tradicional ‘Concert d’Any Nou’, el 2 de gener, que porta novament a Palau Altea a la Orquestra Simfònica Belles Arts. Tota la informació detallada i actualitzada de la programació amb dates, horaris i preu d’entrades es pot consultar a través del QR del cartell de la programació especial de Nadal o a través de la pàgina web i les xarxes socials.

Pin It on Pinterest